13 Mart 2010 Cumartesi

kolya'nın yeni raketi artık dunlop


Kolya, 2005'ten bu yana Prince marka raket kullanıyordu ve kullandığı raketlerden de oldukça memnun görünüyordu. Ancak özellikle Nike'ın Şarapova ile 70 milyon dolarlık bir anlaşma yapmasının ardından giysi tedarikçisi "Airness" olan Davydenko gazetecilere bu meblağnın yükske olduğunu belirten bir kaç şey söylemişti. Tabi bundan öncesi de var. Prince ile olan anlaşması 2008 yılında biten Rus raket yine de aynı raket ile oynamaya devam etmişti. Prince sponsorluk teklif etmemişti. Bunun üzerine sorulan soruda, "Benim için para değil, oynadığım oyun önemli" diyordu. Arkasından gelen "Prince nasıl oluyor da sana sponsorluk yapmıyor" sorusuna ise gülerek, "Bütün parayı Şarapova'ya veriyorlar" demişti. Şu zamana kadar da Prince ile yola devam etti Kolya.

Bugün gelen habere göre Rus raket Dunlop ile anlaştı. Raket, giysi ve aksesuar deniyor anlaşmada. Fakat Airness? Sempatikti.

(Foto: Getty)

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP