22 Mart 2010 Pazartesi

inenler, çıkanlar ve ilkler

Erkeklerde Indian Wells'teki şampiyonluğu ile Ivan Ljubicic ilk 30 içerisindeki en büyük zıplamayı yaparak 13.lüğe oturdu. Rafael Nadal, geçen sene şampiyon olduğu turnuvada yarı finalde elenince kaybettiği puanlar neticesinde dördüncülüğe gerilerken üçüncülükteki yerini Andy Murray'e bıraktı. İspanyol raket Guillermo Garcia-Lopez dördüncü tura kadar yükselmesi neticesinde sıralamada da 8 sıra birden atlayarak 41. basamakta kendine yer buldu.

Jarko Nieminen Fas, Marakeş'teki Challenger'daki şampiyonluğu ile 18 basamak birden zıplarken, finalde yendiği Ukraynalı Oleksandr Dolgopolov Jr. da 11 basamak atladı. Marcel Granollers ise bir hafta final diğeri hafta yarı final görerek 18 basamak tırmandı ve ilk 100'e girdi.

Kadınlarda değişiklikler dikkat çekici. Justine Henin sıralamaya girdi. Ancak vatandaşı Clijsters gibi ilk 20'den değil, 33. sıradan giriş yaptı. Ana Ivanovic 30 basamak birden gerileyerek 28. sıradan 58. sıraya düştü. Caroline Wozniacki ve Sam Stosur ise kariyerlerinin zirvesine çıktılar. Caro ikinciliğe çıkarken, Stosur ilk 10'a girdi. Zvonareva da gerileyenlerden. Dokuz sıra birden gerileyen Rus raket ilk 20'nin dışına çıkarak 23. basamağa kadar geriledi.

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP