15 Ağustos 2009 Cumartesi

marsel çeyrek'te elendi

91 yılından beri tarabya'daki kortlarda düzenlenen ted open'da ilk defa bir türk tenisçi çeyrek finale çıkmıştı.. marsel ilhan ilk turda 8 numaralı seribaşı stefan koubek'i 5-7/6-2/6-1 ile ve ikinci turda elemelerden gelen ludovic walter'ı 6-3lük iki setle geçmişti.. çeyrek finalde 4 numaralı seribaşı, deneyimli tenisçi florian mayer karşısında tutunamadı ve 6-4 biten iki set sonucunda turnuavaya teklerde veda etti..

geçen senenin şampiyonu federico gil hala şampiyonluğun en büyük adayı konumunda.. florian mayer ile finale çıkma mücadelesi verecek portekizli.. 2 numaralı seribaşı karol beck de yarı finali görenlerden.. 3 numaralı seribaşı roko karanusic ise 2. turda sakatlığı sebebi ile maça çıkmayarak turnuvadan çekildi.. böylelikle tur atlayan illya marchenko çeyrek final maçını kazanarak karol beck'in rakibi oldu..

bulgarların gelecekte büyüük işler beklediği grigor dimitrov ikinci turda martin fischer'e yenilerek teklerde turnuvaya veda etti.. dimitrov çiftlerdeki partneri marsel ilhan ile şampiyonluk maçına çıkacak.. rakipleri federico gil/filip prpic ikilisi..


tekler ana tablo
çiftler ana tablo
cumartesinin programı

0 yorum:

yasal uyarı (disclaimer diyor yabancı insanlar)

bu blogdaki fotoğrafların yüzde 99.9'u http://sports.yahoo.com adresinden alınmaktadır.. tüm hakları reuters, ap ve getty images'e aittir.. sanırım.. bu blog tarafsız bir tenis blogu değildir.. sevdiğim tenis oyuncularını kayırırım.. ama sevmediklerime hakaret etmem.. siz de etmeyin, çok ayıp.. yorum yazarken öyle tek cümlelik "saldır federer, vur kır nadal" tarzı yorumlarınızı yayınlamayacağımı göz önünde bulundurun.. merak ettiklerinizi ya da içinde cidden yorum bulunan yorumlarınızı göndermekten çekinmeyin.. tenisi sevelim.. boş alanlara kort dikelim.. teşekkürler..

ben olsam firefox 3küsür ve en az 1152x864 çözünürlükte dolanırım buralarda..

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP